Wednesday, July 18, 2012

Patut ler..Baru Ku Tahu..{18 sx}

 
 
Hari ni me agak kebizian kesibukan...almaklumlah me kan multipurpose..since kami dah kekurangan ahli keluarga dlm dept terpaksalah keje2 diagihkan...dgn hati yg tak berapa rela dan keterpaksaan*betul ke imbuhan tu..hmm kenalah me terima.

Dah petang gini barulah ade chance nak buat n3. Kali ni n3 yg menarik..pengetahuan yg baru me dpt..jahil kan ? Dah almost 11 tahun nikah baru nak ambik kesah bab2 camni. Hey..tak salah ok..kita kan dituntut menuntut ilmu selagi hidup dan mampu. 

Alkisahnya semalam, entah camne terkeluar isu ni..malaslah nak recall..nak taip cepat2..bos asyek je lalu lalang kat belakang. Hish nk wat n3 pun tak senang * x sedar diri kan ..dh le wat keje 'hrm' time keje..he3  . Bukan selalu pun..lagipun keje yg urgent dah siap . Otak ni nak gak rehat. 

Pjg pulak intronya...Ok2 skrg nak start wif the real story..maap ye kalau ade yg tak suke tulisan me campur aduk  BM rojak n BI +aduk yg tah ape2...yg penting korang paham ape yg me tulis. This time me nak tulis pasal Khasiat Air Mani...air mani suami ye..ingat tu . Actually me dok kaji2 kenapa perempuan bila dah kawen kbykannya badan bagai di pam2*mcm me lor :-) ...
Dari asalnya macam slim river
 




Akhirnya bertukar jadi macam big foot


Tapi rasanya me belum sampai thp gini kut..nauzubillah..


 
Kalau lelaki pulak perutnya memboroi..kdg tu mengalahkan bini yg pregnant 9 bulan* jgn mrh ye wahai lelaki2..but it's a fact
 




Tak payah nak contoh org lain ...myself..rasanya me ni bukan spesis yg makan byk...tp taklah sampai tahap diet cukuplah if me katakan nak compare berat b4 kawen dgn skrg...jauh sgt bezanya..hanya org yg pernah tgok me masa bujang aje tahu macamana cunnye me dulu2*mesti korang nak muntah kan psl statement cun tu..cun body lah bukannye rupe..hish...cpt sgt nak melatah..
 
Dek kerana ketidakpuasan hati, me pun menggodeh le bfren kt tenet..en google..Cari  pye cari akhirnya me dapat jawapan yang meyakinkan dan memuaskan hati..hmm. Info seks dari sebuah majalah dan bacaan dr info bacaan lain mengatakan lelaki menjadi boroi kerana cecair dr isteri yg mengalir masuk melalui z****r  semasa 'bersama' menyebabkan perubahan hormon berlaku kpd si suami . Dan sbb itu jugalah z****r suami akan lebuh besar & mengembang if nak comparekan dgn waktu bujang dulu. Tetapi ianya akan kembali mengejut sekiranya lama tidak melakukan hubungan seks..me bukan nak tulis mende2 lucah yer but utk pengetahuan bersama..sbb tu lah kat title n3 tu me ltk 18sx.

Untuk isteri pulak,dikatakan air mani si suami mempunyai banyak protein dan khasiatnya.


Google




Oo...barulah me tahu ada khasiat rupanya..;-).. Kepada wanita yang sudah berkahwin, dikatakan akan mempunyai kulit yang lebih lembut dan gebu. Kulit isteri lembut hasil daripada pancutan sperma suami yang mengandungi banyak protein dan berkhasiat. Air mani yang dipancut ke dalam rahim isteri bukan sekadar boleh mendatangkan zuriat,malah ia juga akan bersatu dengan darah si isteri dan segala kebaikan air mani suami akan diserap ke dalam tubuh isteri.
Ooo.. patutlah wanita yang dah berkahwin ni nampak lebih gebu*he3..gebu ke gemuks... Tapi tak semua ye..kdg tu ade jugak yg bertambah slim.Tengok nasib lah yer..Hormon manusia ni tak sama..so terimalah seadanya pasangan masing2.
Ok..antara khasiat2 lain air mani *suami punye aje yer bagi wanita:
  1. Rambut isteri semakin hitam dan berkilat..(tapi rambut me memang dah sedia hitam..kebetulan kut)
  2. Mengurangkan jerawat..(mungkin ya..tp depend on kulit masing2)
  3. Campuran sperma dalam tubuh isteri akan menghasilkan berjuta² hormon yang membuatkan wanita lebih ceria dan gembira.( gumbira??? He3..hanya yg dah nikah aje yg tahu..yg belum tu nikah dulu baru tahu ok..;-).
    Oleh sebab itulah dlm Islam, tempoh edah diberi kpd isteri yg baru bercerai adalah untuk menghilangkan air mani bekas suami yang masih berada dalam tubuh badan isteri, ianya utk mengelakkan berlakunya percampuran air mani jika wanita itu terus melakukan hubungan seks dengan suami baru.
    So ada logiknya setiap hukum dan ketentuan dalam Islam mesti mempunyai sebab yang tertentu sama ada kita tahu atau tidak.Yg pasti ianya membawa kpd kebaikan. Tak perlulah kita rasa was2 terhadap apa yg ditetapkan oleh agama sendiri hingga terjadinya syirik @ murtad. Kajilah dulu kalau boleh. Apa yg perlu ialah kita yakin Islam itu indah dan benar.
    So sekarang terpulanglah pada diri dan pasangan masing2. Kdg2 ada suami yg nak isterinya cantik dan slim. Begitu juga si isteri inginkan suami hensem bergaya. For me yang penting hati. If kata syg seseorg bcoz of outlook maknanya tak ikhlas kan ? Nanti ada pulak yg ckp..ye lah sebab awk tu 'gems'. Tak ye, ini adalah petikan kata2 dr en hubby..bukan pride tp alhamdulillah setakat hari ini dia menerima me seadanya and me as well. Nanti ada pulak yg ckp, 'habis tu dah hubby awak tu maintain je..tak boroi pun memang ar ckp camtu'. So peduli ape org nak kata yg penting kita percaya pada ketentuan masing2

    Nak dapatkan kembali figure camni???...Hmm...

    V
    v

    Boleh...tapi kenalah usaha dan tawakal..

     p/s..: ape2 ajelah yg penting tidak memudaratkan kesihatan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...