Tuesday, July 10, 2012

Setia Bersama CR..



 
 
Dek kerana bosan *ditinggalkan anak, habis keje me n En Hubby pi merayap dulu. At 1st nak pegi JJ tp bila fikir bab nak dinner, better kami ke Alamanda. Seriosly utk me foodcourt kt JJ tak begitu menepati citarasa kami. Almaklumlah bab makan ni kami particular cikit. Tapi kalau dah terpaksa tu balun lah jugak janji halal..

Sampai sana rasa macam awal lagi utk amek dinner, so pusing2 dlm Parkson jap. Dok syok usha itu ini, lastly terpandang lah 1 handbag Carlo Rino. Dari dulu lg me memang suka brand CR. 1st, sbb me rasa design nye yg simple n cantik...dan yg pentingnya CR tiada tiruan mcm jenama2 lain yg terkenal. Cuba tengok jenama Guess, Prada, Coach, Bonia n byk lagi..semua tu regenya cecah ribuan hengget tp byk sgt dijual yg tiruan. Apapun sume tu ikut citarasa masing2 klau mampu belilah yg ori, if tak mampu kita belilah mengikut kemampuan masing2. Bukak purse tgok ler bape duit yg ade...sendiri mahu igt.


Ini aje yg me mampu..simple but nice..he3...:-)


Then we break 4 solat..perut lak mula menyanyi riang. Happen to be terserempak dgn 2 org anak dara ni, Tina n Zana *22nye my ofismate.. So pegilah makan same2. Alhamdulillah kenyang. Thx Tina coz belanja minuman kami :-).
 
Then misi mencari sandal pulak. Dah puas kuar masuk mcm2 kedai kasut tp still tak jumpe yg berkenan dihati. Badan pun dah penat.. so time to go home.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...