Monday, August 27, 2012

Aidilfitri 2012 - Pahang

 
 
Raya ke 4 kami bertolak ke Pahang, kalau nak diikutkan biasanya Raya ke 3 tu dah turn balik ke sana tp rasa macam sekejap sgt kat kampung. So pujuk hubby to stay one more day. Dia ok aje .

Kat Pahang tak beraya ke mana coz dah masuk Raya ke4, sampai pun dah malam. Esoknya kami & Kak Long menziarah kubur arwah ayah mertua dan arwah adik ipar. Pastu pegi kenduri cukur jambul kat rumah jiran mak. 

Malam as plan earlier BBQ time. Kebetulan adik ipar me nak buat befday celebration in advance untuk anak dia, Adib..☼☼ Happy Birthday Adib..Selamat Pjg Umur..Semoga Adib membesar sebagai anak yg soleh ☼☼..

Kat bawah ni sebahagian pic kami beraya di Jengka pula. 
MLP ske sgt melayan si Auni
 
BBQ time ...n celebrate birthday Adib  


Sebahagian dr cucu Mak Siti..


Befday boy yg pemalu..pemalu ker??
Sesi bakar2 n makan2..

Sesi bagi2 duit Raya..


Alhamdulillah...selesai sudah Raya di kampung. Paling happy coz dpt sambut kat dua2 kampung mcm tahun2 sudah.

p/s : kegembiraan yg tdk terhingga bg MLP..ntah bila dia bljr menari cm tu..hishh..angin ummi dibuatnye.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...