Tuesday, August 28, 2012

Hujan Renyai di Cameron Highland...

 
 
On the way balik ke Jengka that day, sampai aje di Gua Musang tiba2 ternampak signboard ke Cameron Hingland..macam dekat je. Saje cube nasib  tya en Hubby manelah tahu kut dia berbesar hati nak menghala ke situ. Yahoo..yess...pujukan berjaya. So kami menghala ke sana. 

Jalan clear je..dari jauh sejuk mata memandang
Apa pendapat anda??? For me senang aje..X SYG ANAK..
Tersusun rapi...Lojing..dipenuhi dgn tanaman sayur2an & bunga.
Sempat posing kt Strawberry Park


Posing lagi..
Unik..
Sempat singgah menikmati durian yg segar dr dusun..yummy..hilang skjp skit kepala
 Coz hujan dah start lebat kami tak sempat nak singgah tempat2 lain. Juz beli a bit sayur, strawberry n coklat je. Niat di hati nak bermalam kat situ ;-)... tp semuanya fullhouse. So kami gerak balik Jengka. Almost 9++pm sampai rumah. So tired..(_)..
 
p/s : nak sgt mkn jagung rebus kt ctu tp rata2nya c**a yg jual. Jmpe tpt Melayu parking pula full..tp kebetulan biras me pun singgah CH jgk ms otw blik dr Perlis n bw balik jagung..hmmm..thx Wani..

2 comments:

MizzTina said...

alamak..rs nk pegi lg la..

Norma NML said...

@MizzTinaawk, mcm tak best jer..maybe mase tu hujan kut so tak leh nak jalan2 kat situ..:-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...