Wednesday, August 15, 2012

Mood Balik Kampung...

 
 
InsyaAllah if tak ada aral melintang lagi 2 hari me n family akan balik kg. Tak sabar rasanya. Nak wat keje pun dah malas. Kata org dah masuk fasa pre holiday mood..Lagi happy coz this year turn Raya di Klate. Jgn slh fhm ok, even klau Raya kat Pahang pun me tetap happy cuma ade bezanya. 
 
Klau kat Klate saudara mara me memang ramai. So ini lah peluangnya nak jumpe mereka.Itupun kdg2 ada yg tak sempat nak jumpe..tak pyh saudara yg jauh..even dgn cousin pun kdg2 tak berkesempatan..menunjukkan me ni dtg dr big family .Cuba imagine if sorang makcik/pakcik ada 7 -10 org anak . 
 
Semuanya dah kahwin dan beranak pinak. Kdg2 tak kenal pun rupa anak sepupu sendiri. Silap2 ank masing2 jumpe kat mane2 bergaduh pun tak sedar yg itu saudara mereka. Itu contoh aje. Sbb tu lah sebolehnya sementara ada peluang me cuba nak rapatkan lagi silaturrahim antara saudara mara.
 
tak mau mereka jadi camni..
Kita nak yg camni...-:)
p/s : Nak balik kampung ari ni jgak..:-(

3 comments:

Dee Z said...

g la balik... tkde sape nk halang kecuali bos hang...huhu

Norma NML said...

@Dee Zagk2 ar..kalau boleh dah lame aku balik..aku ni kuli2 ajer dong..

Norma NML said...

@Dee Zagk2 ar..kalau boleh dah lame aku balik..aku ni kuli2 ajer dong..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...