Tuesday, August 14, 2012

Selesai Sudah....

 
 
Alhamdulillah....akhirnya selesai gak aktiviti shopping for Raya. Kut ada pun nak tambah nanti tu juz biskut raya n kerepek utk tetamu kat sini nanti . Apapun yang tu fikir kemudian...coz seminggu akan berada di kg..Yahooooooo...tak sabar rasanya nak balik...rindu kat Chek n Ayah..

So semalam penutup aktiviti shopping kami ke Billion PKNS. Dah dapat skid grip canvas shoe MLP yang dok cari2 tu. After that Iftar kat Restoran Cempaka Rimba kat dlm tu aje. Hmm kan senang cite coz kat situ nak solat pun senang dan selesa. Now dah rase lega...

Simple n lite..yg penting thumbs up fr MLP..dia suke..:-)

 
 

2 comments:

Dee Z said...

punyalah meronda satu negeri... kt billion juga kasut itu ditemui...hehe

Norma NML said...

@Dee ZDah beli satu..tapi bertali bagai tu kena cari yg sarung jer..senang nk pakai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...