Thursday, September 6, 2012

Jamuan Raya @Ofis


 
 
Hari ni P&A kat ofis wat jamuan Raya. Dari semalam dok sebuk pakat soh pakai pink color. Nasib baik le me ada sepasang baju kurung lama tu. Niat di hati nak pakai sedondon dgn Tinn dan Jijah tapi apakan daya kain me tu masih terlipat lagi dlm kabinet. Ish2... ape ni melalut psl baju pulak.
 
Ok2..sekrg sambung cite pasal jamuan tadi .Masing2 ditugaskan bawak makanan. Kiranya mcm self contribution .  So me jz buat Puding Karamel Gula Hangus...resepinya me amik kat sini*Tq for sharing recipe senang dan cepat.
 
ini jer yg sempat me buat..
si kembar polka dot..:-)
acara decoration n susun atur makanan..
Menu2nyer..yummy...:-)

 Akhirnya dapat juga me copy pics jamuan semalam hasil dari apple si Erin tu.. Thanks yer Erin.




                                                    
p/s : pic ramai2 tu yg paling me suke..:-)

4 comments:

MizzTina said...

gmbr last tu cntik.. hehe..



tu la kak, puas suh erin transfer gmbr tu..nk ltk kt blog gak..

Norma NML said...

@MizzTinatau tak per..suh dia explore mende tu cpt2..

mama aryan said...

seronok buat makan2..samal kat ofis ni x abis lg makan2..hehe

Norma NML said...

@mama aryan:-)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...