Monday, September 24, 2012

Kejamkah Diri Ini....

 
 
Salam pagi Isnin dan hari ni me memang keliatan nak datang keje. Nak pula awal pagi tadi hujan lebat sgt, dah sejuk camtu syok aje tarik blanket. Rasa tak puas je cuti 1 hari. Bilalah agaknya dpt cuti pjg yer :-)
 
Back to my n3, actually minggu lepas lagi kejadian ni. If me tak silap masa tu MLP ada buat something yg buat me marah. As a lesson utk dia , kebiasaannya kalau me marah dan dia pun sedia maklum...kalau me tak berleter me akan mendiamkan diri. Senang cite bila dia panggil me buat tak tahu aje. Bukannya tak dengar, saja nak tengok reaksi dia camne.
 
Ingatkan lepas kejadian tu dia buat tak tahu . Lagipun biasanya bila me marah tak sampai 15 minit pastu akan back to normal. Rupa2nya dalam diam dia tulis surat, patutlah dia aje dalam bilik.
 
Ce baca kat bawah ni
 
V
 
his apologize letter make me feel :'(...
 It make me feel......kejamkah ummi ?? Sedikit dan sekelumit pun tiada perasaan lain sekadar ingin mengajar supaya dia menjadi anak yg baik. Buat MLP Rifqi Naqiuddin, satu hari nanti bila dah besar, syg akn faham kenapa ummi selalu berleter dan marah. Hanya syglah harta ummi dan abah dunia dan akhirat.

2 comments:

MizzTina said...

amboi, sentap sgt la tu dia..

Norma NML said...

tu le..sedih lak bla akak baca..:-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...