Saturday, September 15, 2012

Nak Jadi Apa Sebenarnya....

 
Confuse sungguh me dengan MLP ni, kejap nak jadi ahli sains..kejap nak jadi angkasawan. Tapi kalau tengok gayanya macam more kepada pertukangan aje..senang citer minat dia lebih kepada architecture..kerja yang praktikal.
 
 
Tengok tu...abahnya sibuk dok psg katil dia pun sibuk nak buat jugak..
Tapi problemnya dia tu tak tahan panas .If org x tahu mesti org igt dia mengada2 tp ummi dia kan jenis allergic so sikit sbyk tempiasnya kenalah kat anak. Bila kepanasan badannya mulalah jadi gatal2 dan naik ruam. Maybe sebab karakter dia yg tak suka dok diam kot.. Apapun me hanya boleh doakan yang terbaik buat dia. Yang penting me nak dia berjaya dunia dan akhirat.
 
p/s : relakah me lepaskan dia dok asrama...:-(...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...