Saturday, September 1, 2012

♥♥♥Our 11th Wedding Anniversary @ Kenny Rogers ROASTERS Alamanda♥♥♥

 
 
Syukur kepadaMu Ya Allah kerana masih memelihara ikatan suci kami sehingga ke hari ini. Alhamdulillah hari ni genaplah 11 tahun diri ini menjadi suri kepada seorang lelaki yg bernama Rozaiemi Bin Ghazali. Semoga kami diberi katabahan dan kekuatan untuk menghadapi segala dugaan demi mahligai yg telah kami bina ini.  
 
 
Kepada en hubby yang tercinta dan tersayang sgt2
Terima kasih atas segala kasih sayang, dan bimbingan yg tak pernah jemu..terima kasih sgt2 kerana menerima diri ini seadanya..dari secomel2nye hinggalah skrg yg segebu2nye..;-) . Terima kasih juga kerana sabar melayan kerenah isterimu ini yg kdg2..??*only u knows..Terima kasih lagi sebab sentiasa cuba memberi yg terbaik buat Ayg & ank kita . Semoga Allah s.w.t sentiasa memberi rahmatNya keatas Darling dan merberkati ikatan perkahwinan kita hingga ke akhir hayat kita berdua..
SAYANG DARLING SGT2..LUV U SO MUCH ♥
Oppss...Sorry ye kalau korang menyampah tengok pic ;-) ni
Ok..macam biasa kami tetap celebrate ber3*entah bila agaknya nak celebrate ber4 kan:-( .Mula2 plan nak pegi romantic dinner lah kononnya. Cuba2 mintak 'kebenaran' MLP' kut2 dia terbaik hati ke nak lepaskan ummi & abahnya berdua. Hurmm..dah agak dah..lampu merah . Sebenarnya saje je nak test dia..lagipun takkan lah kami sampai hati nak tinggalkan satu2nya buah hati pengarang jantung kami tu. Kali ni we just celebrate kat Kenny Rogers Roaster Alamanda .

Hubby's choice..Chicken Garden Meal
Mine...Jacket Potato Cheesy Chicken
MLP's choice...Kenny's Quarter Meal...dh x sbr die..
 
Side order...muffin..vanilla, banana n chocolate..
Country Style Soup n Submarine Muffin*kata MLP..mcm nama kapal le ummi..:-)
Our drinks..Caffe Mocha, chocolate Extreme Ice Blended n Triple Passion
Ape tunggu lagi..perut pun dah lapar..so time to makan...:-)

Tengok tu..macam dia pulak yg nk sambut anniversary..:-)

For U n For Me
Sedap..Alhamdulillah...
Alhamdulillah selesai sudah...even it was a simple celebration for us but it really meaningful..
 
p/s : Thanks to Allah..semoga semoga jodoh kami berkekalan ke akhir hayat.. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...