Monday, September 10, 2012

Syira's Wedding on 8.9.12

 
 
Badan dan otak me sangat penat...exhausted...Rasa macam nak sambung cuti je. 2 hari yg sgt pack . "Ms. Quek, boleh tak nak cuti sebulan ?..unpaid leave..nak rehat kat umah"..dan me dah boleh agak ape jawapan bos nanti..'Boleh2..nanti u tak payah dtg keje terus tau'.  Haa..baru padan muka..

Sabtu lepas, ada wedding sepupu en hubby. So MIL, ipar dan biras sampai dari petang Jumaat dan berkampung kat rumah me. Itu yg buat me sgt busy but happy coz dpt berkumpul ramai2. Yang lagi happy MLP cz ada kawan bermain ..kalau nak ikutkan MLP sepatutnya sekolah* sekolah ganti dan ada jamuan raya tapi terpaksa dicutikan.

sampai aje terus sign..pagi ni utk family Mak Ude (MIL)
Kami...si kecik comey tu Auni..ank buah hubby..
Adik2 ipar me Yan, Ain n Ali
Kak Long's n family
sisters..Mak Teh (mak pengantin) n MIL
2 org budak yg tak reti dok diam..
Pengantin baru...Syira n Najhan

p/s : Tahniah buat Syira & Najhan. Semoga perkahwinan ini berkekalan keakhir hayat dan tabah mengharungi segala dugaan dan ujian dlm rumahtangga.

2 comments:

Everything's Everythings said...

xpe dh habis waktu kerja nnti byk2kan berehat ^^

Selamat pengantin baru juga utk psangan yg baru berkahwin tu ;D

Norma NML said...

@Everything's Everythingsthanx..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...