Wednesday, October 31, 2012

Family Gathering @ Lis Na Ree Resort, Cherating 19&20.10.12

 
Raya Aidiladha yang lepas, selepas solat Raya tiba2 aje mak mertua dok cerita yang kawan dia holiday di Cameron Highland sempena cuti Raya. Macam seronok aje bunyinya. Then spontan aje idea tu keluar dari mulut mak ajak anak2 menantunya pergi holiday. Mula2 tu terfikir juga bukannya senang nak booking hotel @ resort waktu perayaan mcm ni.
 
So try our luck..and me ditugaskan survey tempat.  Mula2 plan nak ke Tiara Beach Resort tapi bila call harga bilik berganda2 (kalau tak silap rm458 utk family room) ditambah pula dgn perjalanan yg agak jauh dr kampung so tak jadi. Lastly kami decided ke Cherating aje. Good..coz me memang suka laut. MLP ape lagi bersorak sakan le dia coz dapat mandi kolam lagi.So it will be our fisrt time in my life not celebrate Raya @ kg. Alhamdulillah after called ada bilik yg kosong di Lis Na Ree Resort.
 

Lis Na Ree Resort

Pemandangan dari depan chalet
Simple room..dah nama pun bajet resort kan..
Yg menjadi kegembiraan MLP..betul2 depan chalet
Akhirnya en hubby pun join sama..
Aktiviti waktu petang..adik2 ipar, kakak ipar n MIL
Ombak yg agak besar...:-)
Seronok main ombak sampai masing kepenatan..
Ipar2 me.

Aqil..


'Terjumpa' mende ni kat depan resort..elok je sama warna baju MLP

Tak de keje...
Dinner..
Karaoke sambil dinner
Kami...
;-)
 
Even this resort ada a bit thing yang tak berapa memuaskan, tapi utk me dgn kadar ratenya yang murah so boleh di kira ok . According to SIL yg pernah pergi sana sebelum ni ,sbnarnya tempat ni ok maybe happen to be masa kami sewa kebetulan staff tak ramai coz cuti Raya.
 

2 comments:

ismeet said...

Hi, ada x no contact resort ni..

tqvm

Norma NML said...

@ismeetCuba call no ni - 09 5821000 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...