Monday, November 5, 2012

JJCM @ Laman Perdana Putrajaya

 
Sebenarnya dah lama berhajat. Yelah bila member ofis, Tina dok cerita pasal tempat tu. Kononnya before Raya Haji tu dah plan nak pegi tapi kebetulan hari tu hujan.
 
So before hubby pergi kerja sabtu lepas, awal-awal lagi dah bagitau malam nanti dinner kat luar aje. Dalam hati, harap2 tak hujan coz memang teringin sgt nak makan kat Laman Perdana tu. 
 
 Tapi dah musim nak buat camne. Hujan tak berhenti sampai ke malam, so again en hubby tanya kut2 me berubah hati nak makan kat tempat lain ke. Tapi wifenya yg degil ini tetap nak ke situ...hehe..and demi memenuhi hasrat wife tersyg , hujan pun hujan lah..:-) hingga ke telinga..Thx Darling*walaupun penat tapi demi kami.. .
 
 
Menu kami ..Alhamdulillah

 Disebabkan hujan yang semakin lebat, itu je gambar yg sempat me snap.Sebenarnya tak puas hati coz tak boleh nak survey dulu menu kat situ. Disebabkan hujan yg semakin lebat kami rembat ajelah mana yang terdekat dgn seat kami. En hubby cakap next time dtg lagi..Ooo ok..
 
 Kononnya after dinner nak le merayap ke Alamanda kejap, lagipun malam minggu ..tapi masing2 separuh badan dah basah dek tempias terpaksalah balik rumah.. 
 
*hujan2 ni balik rumah tido lagi syok..
 
 
 
 
 
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...