Monday, November 19, 2012

Makan...Makan n Makan..:-)

 
Entry terbengkalai, baru berkesempatan nak mengetuk keyboard padahal dah seminggu me balik dari Kelantan. Rasanya ramai dah maklum yang Kelantan a.k.a Klate memang kaya dengan berbagai jenis makanan...especially makanan yg manis2.
 
Malas nak berceloteh banyak, jom layan pics kat bawah .
 
Locong, buah kabung n cendol...

Lompat tikam, apam goreng, laksa & kuih seruling
Nasi impit...rsanya kat Klate jer ada mcm ni..

 Lompat Tikam..yummy....
 Etak..kesukaan adik me..
 
Itu baru sebahagiannya  , esoknya pegi lagi Pasar Ketereh, look for other thing pulak. Lupa nak snap pics makanan tu...antara yang sempat kami merasa ...putu mayam, bubur chacha,laksam n laksa dan ada beberapa jenis yg me tak ingat namanya. Haa.sebulan dok kg jwabnya makin montel le..
 
 

2 comments:

MizzTina said...

makannnnnnn je keje ye

Norma NML said...

Hahaha..tau x pe..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...