Saturday, December 8, 2012

Alhamdulillah..Anak Ummi Dah Jadi Anak Bujang..


Hari ni awal lagi kami dah kuar, seperti di jadualkan MLP akan melangkah ke alam baru. Ya Allah terasa cepat aje masa berlalu. Saat me melahirkan dia dari badannya yg sepjg dari tangan ke siku me aje sekarang dan nak sama tinggi dgn ummi.

Sebelum tu kami bawa MLP pegi breakfast dulu. Atas permintaannya nak makan roti canai so kami ke Murtabak Singapore Sri Bestari...ikutkan aje apa yg dia nak makan coz lepas ni nak kena masuk fasa berpantang pulak. Entah cmne lah nanti, hope dia boleh bertahan. Risau ummi ni kot dia tak reti dok diam, maklumlah budak aktif. 

After tu kami menuju ke Klinik Lita Alis, 

otw to clinic..bukan main lagi kenyit mata yer..
MLP happy bila baca banner tu..
Before..MLP macam relax jer..dlm hati...
Ready for his turn..
Bila turn MLP ingatkan me boleh join sekali but tak boleh so abahnya aje yang masuk. Hish..anak kat dalam ummi yg kat luar lebih2 pulak nevesnya. Almost setengah jam lepas tu MLP keluar dgn muka yg relax jer..nak control macho kot..mustahil tak rasa sakit kan ?

A while after keluar dr bilik doktor.
Now he can smile...
Lolipop yg doktor bagi masa sesi berkhatan dijalankan,..

Sijil Kenangan...
Dgn bangganya MLP tunjuk "tuu...nampak tak ummi..Tidak Menangis"..yeayy
Alhamdulillah..selesai sudah... yang paling happy en hubby..coz lepas ni anak bujang dia tak perlu lagi berada di belakang bila ke masjid dan dah boleh mengimamkan solat bila di rumah...


p/s : Selamat Berpantang buat anak ummi, Rifqi Naqiuddin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...