Monday, December 31, 2012

Countdown to New Year 2013 @ Dataran Putrajaya




Dok leka mengemas tiba2 en hubby call suruh bersiap, since kami dah janji dgn MLP nak bawa dia pegi Putrajaya for new year countdown. Sebenarnya dah lama tak buat keje macam ni. Even masa me bujang dulu pun tak suka sgt nak pegi bersesak dgn orang ramai dan traffiic jem bagai.

Dah sah2nya jem so kami keluar awal dan maghrib di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin aka Masjid Besi . Then baru lah ke Dataran Putrajaya Presint 3.Tapi tak sempat pun pun nak countdown MLP dah rimas. Kami dah agak dari awal, dia takkan tahan dgn keadaan macam tu ..dgn panasnya. 

So kami balik aje...but huhh...terpaksa pulak bercinta dgn jem kat parking, tak boleh nak keluar coz kereta kena blocked. Igtkan kami aje ada masalah camtu rupanya byk kereta yg kena block. Bermulalah aksi tolak menolak 'penghalang2' tu. Alhamdulillah boleh gak keluar. Tak sampai 5 minit masuk kereta, MLP dah pun lena. OTW, kami lepak tepi jalan jz utk tengok bunga api.

Gambar ?

Tak banyak yg me snap..tapi inilah antaranya..

Baru sampai..
Tak begitu ramai coz masih awal.

Menuggu giliran..pancaragam PDRM 

Pancaragam patung..mmg kelakar sgt tp x ada ruang nak snap gmbr masa  turn dorang.

Dah mula ramai..so dr jauh tgok aje kt screen tu.
Kat sinilah kami tgok bunga api...knpe bulan tu mcm bentuk  

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...