Tuesday, December 4, 2012

Siti Nurhaliza FEVER at Alamanda

Weekend yang lepas en Hubby n me berdating berdua-duaan ke Alamanda. Maklumlah bosan seh kat rumah berdua aje..since cuti sekolah ni kami asyik  ditinggalkan MLP aje, kali ni dia ke Perak ikut Mak Longnya pergi kenduri. 

Mesti korang pun cuak kan kenapalah me suka sgt ke Alamanda tu kan, ok...nak royak sikit..1stnya kat situ me rasa nak cari tempat makan senang & 2ndnya suraunya luas so tak payah nak tunggu turn yg lama . Senang cite en hubby & me even MLP pun selesa kat situ...NOKTAH.

Sampai sana dah lepas beli apa yg patut,sedang dok leka berjalan berpimpin tangan*hehe, tiba2 ternampak ramainya manusia berkumpul kat level bawah depan Watson tu. Ingat kan ada ape, patutlah rupa2nya ada kempen Simplysiti DI hati .

Maknanya DSN akan berada kat situ, patut lah ramai. Me pun nyeboklah nak menjengah, nak jugak nengok orgnya dari dekat. Rupanya belum sampai pun lagi.Sampai aje Datuk Siti Nurhaliza tu dah bertambah manusia yang menyerbu. Sempat lah jugak me paksa en hubby snap pic even dari jauh.


Baru je sampai so tak ramai yg perasan.
Sesi bergambar..if x silap me sesiapa yg nak snap pic dgn DSN mesti membeli brgn SimplySiti sbyk RM150 keatas
Lagi pic hasil 'paksaan' keats en hubby..thx darling..soli eh..
 Lepas tu pergi membeli si donut kegemaran me Big Apple n makan berdua2an di kat luar tu.


Makan 1 sorang aje pun..selebihn


p/s : seriously she's pretty

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...