Sunday, January 6, 2013

Aktiviti Lasak 1st MLP Selepas Jadi Anak Bujang..


Weekend.... masa untuk berehat kat rumah...katanya dan kononnyalah kan..Tapi ayat tu hanya sesuai  untuk parent aje kut. Tapi untuk anak2, itu lah masanya mereka nak outing, keluar jalan2. So macam biasa, dah jadi macam tanggungjawab dan tanggugjawab tu mesti ditunaikan.Rasanya adil lah kan coz sepanjang 5 hari anak2 ke sekolah, ibubapa sibuk dgn keje. Tak salah rasanya bila weekend tu kita penuhi dgn permintaan anak coz masa tu tetap diluangkan dgn family juga kan.

Itu pendapat me sebagai ibu yang bekerja dan suka berjalan2 as well...hehe. Rasanya ramai yang setuju kan. Apapun masing2 ada pendapat masing2. Haaa...kan dah pjg lebar me tulis walhal nak cite pasal lain.

Ok...bact to the topic...pasal sape lagi...satu2nya anak bujang n my only child *kot. Lepas dia berkhatan that day, inilah fisrt time kami benarkan dia beriadah . Bukan main seronok lagi.If ikut permintaan dia nak pegi mandi kolam tapi tunggu lah betul2 ok dulu. So kami hanya ke Tasik Cempaka aje, dan dah tentunya en hubby lah yg jadi mangsa kena  melayan dia. Ummi ni hanya join kejap2 je lah..hehe..

haa..kan abah yg jd mangsa..hehe
Get ready
Mulaaaa.....dan rasmilah his 3rd boot..:-)
Abah yg tak ready dgn kasut ttap jd mangsa,,,ummi ?? Dok tepi baca paper..hehe


Seronok tengok MLP happy, tak kisah dekat atau jauh pada dia yg penting outing bersama. 
 

p/s : hargailah mereka yg anda sayang dan yang menyayangi anda selagi berpeluang..:-)

4 comments:

MizzTina said...

kasut baru... abg mie pun kena beli kasut bola gak tu.. hahahah.. akak kena jd keeper

Norma NML said...

@MizzTinaha..aa..krg asyik gol aje..hehe..

~SuRaYa~ said...

terpaksa lah ayh yer lyn kerenah ank...nasib baik abg Mie x kesah...

Norma NML said...

@~SuRaYa~erm..abahnya ok aje , janji ada masa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...