Thursday, February 7, 2013

Jom Terjah Kupon Diskaun


Yeayy....satu hari lagi keje pastu cutiiiiii...5 hari tu.....bestnya. Dah rutin if cuti pjg gini mula la sibuk meng 'google' mana tempat yang best nak pegi. Even dah tahu cuti CNY nanti nak balik rumah MIL, school holiday nak balik Klate but instead of that nak juga pegi mana2 to spend time dgn family. Itupun nak kena tengok bajet juga. 

Cerita pasal bajet if nak pegi holiday, me selalunya akan check kat website yg offer kupon diskaun. Berbaloi...kadan2 tu diskaun lebih dari dari 80%. Kupon diskaun ni sebenarnya bukan untuk diskaun travel semata2 tapi mende lain pun ada ..macam produk kesihatan, restoran, spa, gajet dan macam2 lagi.

Antara yang selalu me terjah..haa cer tengok kat bawah ni.

Groupon
Streetdeal
Mydeal
Livingsocial
Jackcow
Dokonee
Dealmates
couponmarket
deals.bigsale

Selain dari tu rasanya banyak lagi website yg provide kupon diskaun camtu. Cuma kadang2 tu yang jadi problem kebanyakan kupon diskaun untuk travel valid on weekdays saja tapi bila weekend harganya agak mahal walaupun still ada diskaun. 

So untuk yang rajin nak pergi spa, jalan2 cari makan, jalan2 habiskan duit kat dalam atau luar negara bolehlah survey kat situ dulu. Seriously berbaloi sebab kadang2 pakej holiday ke oversea memang murah sangat.

1 comment:

ketikketok said...

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...