Thursday, February 14, 2013

Mandi Mandi @ Felda Residence Tekam Resort


Cuti Tahun Baru Cina hari tu, memandangkan cuti agak panjang so kami decided untuk balik Pahang. At first plan nak pegi holiday for MIL's family gathering tapi sebab last minute terpaksalah batalkan. 

Satunya sebab tak banyak pilihan accomodation yang kosong, maklumlah cuti CNY so kebanyakan tempat penuh. Satu lagi sebab bila last minute camni sure ada yang tak boleh join. So macam tak seronok pulak coz ramai yang tak ada. Tapi untuk memenuhi permintaan MLP dan anak2 buah yang ada kami bawa aje dorang ke Felda Residence Tekam Resort . Not bad, untuk anak2 kira ok la. Seronok tengok dorang happy gitu.



Dan yang para bapa lah yang terpaksa 'bertugas' . Para ibunya hanya jadi penonton setia dan tukang snap gambar...hehe.


Anak2 happy, bapa2 keletihan dan ibu2 ke'mengantukkan'..ada ke istilah tu..haha belasah aje la...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...