Wednesday, April 17, 2013

MLP's 10th Birthday @ Ice Room Bandar Baru Bangi..

Alhamdulillah hari ni 12.51am 17.4.2013, genaplah usia anak bujang me dan dearest hubby 10 tahun.. Syukur padamu Ya Allah dengan kurniaan permata hati pengikat kasih sayang kami yang tidak ternilai. InsyaAllah akan kami jaga sebaik mungkin amanah ini sehingga keakhir hayat kami . Semoga dia membesar menjadi hambaMu yg soleh. Lindungilah dan limpahilah dia dengan rahmatMu Ya Allah... Aamiin...

KEPADA ANAK UMMI RIFQI NAQIUDDIN

Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Kelahiran Yang ke10 syg.  Semoga Allah s.w.t kurniakan kesihatan yang baik & umur yg pjg . Harapan ummi semoga Naqiuddin membesar menjadi anak yang soleh serta taat kepada perintah agama. Doa ummi sentiasa mengiringi Naqiuddin dan mudah-mudahan anak ummi berjaya di dunia dan akhirat..Semoga perjalanan hidup anak ummi sentiasa mendapat rahmat dan keberkatanNya. Aamiin..

Our Dearest Befday Boy....saaaaayang dia sgt2..
Befday MLP tahun ni kami just take a simple celecrated at Ice Room Bandar Baru Bangi. Itupun kami celebrate awal 3 hari coz it weekend. If hari sekolah kesian pulak dia penat dgn homework bagai.Tak mo tulis pjg2 . Majlis kami dimulakan dengan bacaan doa selamat oleh en hubby. Me just wanna share some pictures we snap there as the best moment for his 10th befday.

some of the menu
While waiting for our food
Our ordered...
Itz ready
From ummi n abah wif ...
Having it..
Kekenyangan..Alhamdulillah
Ummi n Abah to Befday Boy..
Alhamdulillah makan pun sudah dan perut dah kenyang. Syukur padaMu ya Allah kerana pjgkan lagi umur kami untuk bersama amanah Mu yg tidak ternilai ini.

pre gift and birthday card give to him today...


p/s : Rifqi Naqiuddin Bin Rozaiemi..leter ummi kerana syg...marah abah kerana syg...Ummi & Abah tak pernah jemu cuba memberi yg terbaik utk awk. Terima kasih kerana menjadi penyeri dalam hidup ummi dan abah.Kami bertuah menjadi ummi dan abah awk. Kasih dan syg kami kepada Naqiuddin melebihi segala2nya. Thank You Allah..

8 comments:

Cikda said...

hi salam kenal norma,

tumpang gembira rifqi ada ummi dan abah yg penyayang.. mudah2an jadi anak yg soleh. Amin..

rasanya lom terlambat nk wishkan happy besday buat rifqi.. <3

Norma NML said...

Hye wslm :-)..thx coz sudi baca blog sya. Thx also for wishes. InsyaAllah akan kami jaga sebaik mungkin amanah dr Allah yg x ternilai ini.

nik ros said...

oa jadi anak yg soleh yea. suka tgk pic last tu..hehe

Norma NML said...

:-)..thx Nik..

fizafantagirO said...

Happy Birthday Rifqi :)

Norma NML said...

@fizafantagirOTq..:-)

pink.plate.liyana said...

dah besar dah..happy birthday to him...=)

Norma NML said...

@pink.plate.liyanaTq...Alhamdulillah..doakan dia menjadi anak yg soleh :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...