Wednesday, April 3, 2013

Passport Jemputan Perkahwinan ???


Semalam masa dok membelek gallery kat dalam hp, baru me teringat nak wat entry ni..actually pics ni dah lama me snap, masa balik kg tengok arwah ayah sakit that day. Mula2 me tengok, ingatkan passport sape . Rupa2nya kad jemputan perkahwinan. For me, kad tu memang unik . Jom tengok..:)

Muka depannya
1st page
Jemputan sebelah pengantin perempuan

Peta ke rumah pengantin perempuan

Jemputan ke rumah pengantin lelaki

Peta ke rumah penganti lelaki

Chop tu if x silap me, nama2 yang menjemput

Last page..

Hmm..for me kad jemputan tu memang unik coz tak pernah tengok yang ala2 gitu sebelum ni. Tak tahulah kot korang pernah tengok .


p/s : harga kad tu mesti mahal kan...tapi terpulang pada individu..if bajet mereka lebih utk tu so tak slh...but for me mcm membazir la pulak cz lps tu org buang mcm gitu aje kad tu..:) 



6 comments:

Cikda said...

wahh.. canggih ok.. cikda lom pernah dapat kad jemputan cenggini.. sangat kreatif.. :)

Norma NML said...

Yeah..yg pasti mesti harganya mahal kan..:-)

nik ros said...

mmg unik. first time gak tgk ni.mesti harganya mahal kan.

Norma NML said...

Yup ..surenye :-)

Norhasimah Haji A. Latip said...

Hi, can you share me the contact you buat kad ni. Thank you

Norma NML said...

@Norhasimah Haji A. LatipSorry..saya tak pasti..kebetulan balik kg masa tu..jemputan kenduri utk mak..
tapi saya ada terjumpa kat web..cer masuk sini..
http://www.mosumartdesign.com/2012/03/kad-kahwin-murah-kreatif-passport.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...