Friday, May 31, 2013

Restoran Ikan Bakar 4 Rasa Seksyen 3 Bandar Baru Bangi



Sebenarnya dah lama nampak signboard restoran ni, dari hari ke hari asyik tertangguh aje . If tak silap me masa fisrt dulu me tengok namanya Restoran Ikan Bakar Sos.

So semalam after pusing2 dan fikir2 kat mana nak makan, en hubby decide nak berbuka puasa kat situ, At first nak makan ikan bakar aje, but since ikan yang kami nak tu takde kami order la ikan siakap 3 rasa as main menu. MLP pula katanya dah kenyang so dia order aje mee hailam.
Siakap 3 rasa
MLP cakap sedap
wif his 3 layer tea
Sirap 3 layer -  Sorry ye Dling terpaksa letak pic ni ;-) 
Alhamdulillah rasanya boleh tahan, harga pun averagenya ok la kot. Selain drp tu kami order kerabu mangga dan sup sayur termasuk 2 pinggan nasi putih. Air pula fresh oren , sirap 3 layer dan teh 3 layer. Semua tu almost rm50. Tapi yang me rasa tak berbaloi harga ais kosong @ air batu kosong 40 sen segelas.


No hidden..this is what we paid for all that
Nasib me kurang baik, dah kenyang makan... 'angin' datang menyerang. Tang tu jugalah perut ni memulas,makin lama makin kuat. Finally..I vomitting back all I ate . But masih tak ok. Seyesly me rasa sakit tu macam contraction nak bersalin..sakitnya hanya Dia yang tahu...badan berpeluh, tgn jadi kebas. En hubby n MLP pun naik panik. Kelam kabut dok cari klinik yang terdekat. Me ?? Memang dah tak boleh nak fikir dek menahan sakit .

Sebelum ke klinik en hubby drop by dulu beli minyak angin coz risau tengok me yang dok mengerang n sob sob kat sebelah. Sampai klinik , doktor check...katanya...angin* angin oh angin..time ni la ko nak bergurau ye. Apapun me redha..sakit tu kan ujian..:-). Marah kat diri sendiri...sape suh langgar pantang pi minum ais tu..dah la perut kosong.



p/s : Nak tahu detail menu kat Restoran Ikan Bakar 4 Rasa ni, sila klik sini.
Alhamdulillah dah kenyang tapi bukan rezeki makanan tu nak lama dlm perut..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...