Wednesday, May 22, 2013

Sambutan Hari Lahir MLP n Kawan2 di SRAI



Semalam balik dari sekolah, MLP beritahu besok cikgu nak celebrate befday dia kat school. Aik...macam pelik la kan coz befday dia dah lama lepas...April hari tu. Bila dia explain baru la faham.Ooo... Rupa2nya guru kelas dia nak adakan sambutan hari lahir secara beramai-ramai untuk anak2 muridnya yang lahir dari bulan Jan - May*if x silap me. Pastu yang Jun sampai Disember  tu akan disambut before cuti akhir tahun. 

Makanan dan kek nya cikgu yang uruskan. Kosnya guna duit kutipan kelas dan MLP bagitau cikgu kelas ada tambah . So dia hanya bawa soft drink sebotol aje. Kat bawah ni pics yang guru kelas dia share. Thanks to Cikgu Haniza.


MLP n The Gang..muka my sport boy yg berkilat..:-)
Selamat Panjang Umur
Here they are...cheerful face...
semoga menjadi anak2 yg soleh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...