Sunday, May 12, 2013

❤❀Selamat Hari Ibu 2013❀❤



Tak mahu tulis panjang2 ..most tahu yang sambutan Hari Ibu aka Mother's Day disambut pada hari Ahad minggu kedua dalam bulan Mei setiap tahun...maknanya hari ni.  Sebenarnya macam2 tanggapan tentang sambutan Hari Ibu ni sebenarnya . Me tak berani nak cakap tentang halal dan haram, pada me ianya hanya satu sambutan menandakan me tak pernah lupa pada seorang ibu yang bertarung nyawa melahirkan me ke dunia ini.Nak tahu lanjut boleh refer kat sini


For me tiap-tiap hari pun Hari Ibu. Semua tahu yang kasih ibu tiada penghujungnya. Sejak me dah jadi ibu betapa me sedar terlalu agungnya kasih seorang ibu. Semakin umur me bertambah semakin me rindu saat2 bersama Chek, maklumlah jarak tu membataskan masa me untuk jumpa Chek dua tiga kali aje setahun. Apapun kasih sayang me pada Chek tak akan pudar sampai bila2 malah semakin hari semakin kuat. Even kpd mak mertua me pun, semakin lama semakin me kenali sikap dan karakter dia. Alhamdulillah me tak pernah rasa janggal bila keluar bersama Mak. Mereka sgt sporting dan understanding. 

Kepada Chek dan Mak :-


Chek n Mak
Kami sayang kalian berdua..semoga Allah s.w.t panjangkan umur dan sentiasa memberi rahmatNya keatas kalian ber2. Hanya Allah yang mampu membalas segala jasa kalian pada kami. Kami tak mampu nak bahagiakan Chek dan Mak dengan limpahan wang ringgit tapi InsyaAllah, ingatan dan kasih syg  serta doa kami terhadap kalian ber2 takkan terhenti sehingga akhir hayat kami.




Alhamdulillah, hari ini dah masuk 10 tahun 1 bulan 25 hari me bergelar ummi kepada Rifqi Naqiuddin. Syukur padamu Ya Allah kerana memberi me peluang untuk bergelar seorang ibu. Macam biasa, sejak MLP sekolah setiap tahun dia takkan lupa kad ucapan handmadenya dan juga hadiah*dibeli dr duit tabung dia sendiri. For me even it look simple, it not a matter...it was a sentimental value thing that I wont forget forever and for sure make me miss it one day when he growing big. He make me feel appreciated as his ummi . Luv him so much.


He always my lil baby


From MLP..tq my dear son...

p/s : InsyaAllah bila balik nnti baru bagi hadiah chek..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...