Tuesday, June 11, 2013

I am failed..aku gagal..^︵^..



Nak dijadikan cerita, semalam kan 1 Sya'aban. Korang pun tahu banyak kelebihan dan fadhilat di bulan ni . Ahad tu bukan main excited lagi cakap dengan En hubby..." Dling, esok nak pose la tapi takut jadi macam ari tu". En hubby pun " Ok..kite pose sama2...InsyaAllah..tak kot.cuba dulu ok". Pembakar semangat tu..hehe.. 

Alhamdulillah bangun bersahur, makan ala kadar aje coz awal pagi camni mana nak selera. Janji alas perut dan ambil pahala bersahur . Mudah2an diizinkan Allah gastric tak menyerang. 

Seawal 9 pagi..kat ofis...kepala dah start sakit..makin lama makin kuat berdenyut. Tak pe..cuba bertahan. Keje pun dah tak tentu arah. Cuba basuh muka dengan harapan sakit kepala tu reda. Tapi tak juga ok. Dah start rasa mual...and finally..hampir separuh waktu semuanya keluar balik. Call en hubby, dia suruh berbuka aje, hmm...sadly terpaksa la berbuka...itupun me hanya minum air suam aje, tak berani nak makan takut vomit lagi. 

Lepas ambik lunch still tak ok so terpaksalah telan paracetamol, but still tak ok. Tak pe...itu ujian dan me redha. Nampaknya petang ni teman en hubby berbuka aje la . 


Sementara tunggu waktu berbuka
Kat sini la tempatnya..simple but nice...Slmt Berbuka Dling ;-)

2 comments:

Kesuma Angsana said...

xpelah dha xde rezeki kita nak wat camner

Norma NML said...

@Kesuma Angsanabetul tu kak KA..alhamdulillah khamis yg lepas sya dpt sma2 berpuasa dgn hubby..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...