Thursday, June 27, 2013

Tak pe la...Alhamdulillah..^︵^



Mood sentap...sedih ada...geram pun ada..tak sangka. Ingatkan bila berkawan tu ikhlas. Kalau menyatakan ketidakpuasan hati boleh lagi terima. Tapi apa masalahnya bila itu tak de kena mengena atau menyusahkan dorang kenapa perlu concern ??

Sekadar berkongsi, minta menjadi 'kawan'..diterima...tapi dalam masa yang sama cakap belakang....kelabu ke mata korang atau PHD dalam diri tu tebal..atau korang spesis manusia yg tak boleh tengok orang senang atau happy??? Kalau tak suka sila unfriend/unfollow me ok..senang cerita.

MAYBE I'M NOT GOOD ENOUGH
BUT
I'M NOT STUPID WHEN YOU'RE TEASING ME OK !!! 



I love this proverbs

"Pay no attention to those who talk behind your back
because it only means you're two steps ahead "

Apa yang mampu me cakap....

Terima kasih wahai kawan

 ..الحمد لله..


p/s : Tah2 baca blog me pun kutuk kat belakang gak..
Apapun terima kasih banyak2. Kawan ada macam2 jenis kawan..hmm

3 comments:

Norma NML said...

Agreed...tq for advise...:-)

MizzTina said...

kak ma...ignore je.. anggap je tu angin lalu.. hehehe..

Norma NML said...

@MizzTina..tu la kan...InsyaAllah cuba terima dgn hati yg lapang..:-).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...