Tuesday, June 4, 2013

Terasa kekurangan...tanpa dia



Sudah 4 hari MLP dok kampung MIL. Pagi petang siang malam ...rasanya tak kurang 3 kali sehari me call dia. Hahaha..melampau ker ?? Tak kan ? Anak weyyyy...


Hehe...tengok semalam aje me call more than 3 x
Seriously I really miss him. Rindu dengar suara gelak ketawa dia, suara dia bila memujuk  me yang berleter kat dia..suara dia bertanya itu ini. And miss his action sometime as my 'chef assistant' bila me memasak kat dapur...rindu dia baringkan kepala dia kat paha & perut me kadang tu. Sampai en hubby cakap ..."hmm, macamana kalau anak dok hostel nanti" ? Ooo...yang tu lambat lagi...paling awal pun lagi dua tahun..tak nak fikir sekarang ...hehe. Bila me tanya tak rindu ke kat ummi dan abah..di jawabnya "rindu..tapi Iqi kan nak teman Uwan, sekejap aje" . Actually I'm happy to heard that. Alhamdulillah. Hopefully his love to both of his grandma everlasting.


Thanx for his Ucu coz sharing this moment ..jln2 dgn Uwan
Even ada yang cakap ok ape..inilah masa nak berdua2an..nak honeymoon . Memang la...tapi seriously rasa macam kekurangan sesuatu. Even en hubby pun sama, takde orang yang dia nak dia gomol n sama2 tengok movie*since minat mereka memang sama. Pastu bila nak keluar..naik aje kereta sudah dibiasakan MLP yang bacakan doa. Pegi kedai makan pun, dia yang buat pilihan. Apapun pokok pangkalnya dialah...haaa dia lah penyeri kami..winkwink..

Our life uncomplete without you


We love u so much my dear

p/s : tak sabar tunggu dia balik friday nanti

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...