Saturday, June 22, 2013

Walaupun dia anak lelaki..♂




Hari ni en hubby keje, berdua aje la kat rumah. Macam biasa sabtu adalah hari untuk me mengemas rumah yg terkumpul pada hari2 bekerja tu. Tapi hari ni macam lemau aje, maybe sebab jerebu kat luar tu mempengaruhi mood me kot...

Baru aje nak menyapu lantai, tiba2 MLP ..."ummi, boleh Iqi tolong tak, ummi kan puasa...mesti penat". Hmm..ok juga tu...at least boleh latih dia ...dalam masa yang sama dia tahu macam mana penatnya ummi dia ni nak kemas bila dia sepahkan barang .Before this me hanya  biasakan MLP kemas bedroom dia aje. Now me dah ada helper baru...if not biasanya en hubby ayg akan tolong if bab kemas mengemas ni.

Terpaksa blurkan  part tu nanti dia marah ..hehe

Yg ni me x galakkan..risau frame tu jatuh tapi dia nak buat juga

Alhamdulillah...ringan kerja ummi...thank you sayang...mudah2an sampai berumahtangga rajin camni, senang hati bakal isteri nanti..:-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...