Friday, July 19, 2013

Demam Minions Kembali Lagi..Gara2 Despicable Me 2...




Minions..karakter yg sgt cute..hehe..Sekarang tengah hot citer ni... kat cinema Despicable Me 2, if tak silap dah start 4 July lepas tapi me tak berpeluang lagi nak menonton.Pernah layan Despicable Me dulu,3 tahun lepas.. seronok tengok citer tu, disebalik watak jahat GRU, ada sifat penyayangnya sbg bapa angkat. Tapi yg paling me suka watak minions si kuning bulat lonjong yang cute miut tu.

But sampai skrg me ni me still wondering..menatang ape la minions ni..pisang  bukan, potato pun bukan..apa2 aje lah..yg penting dia kiut miut dan menghiburkan.Especially bila mereka meluahkan perasaan dgn reaksi gerak badan dan sekali sekala bercakap dgn bahasa yg ntah apa2 tu...funny dan boleh buat me ketawa sakit perut. 

Disebabkan kecomelan merekalah, si kuning ni jadi perhatian. Tak caya jom tengok.





Toys ni ada jual  At Mydeal sekarang

RM47.02 ~ 49.03 kat sini..comel jer bed slipper ni :-)
Plush-Toy-Stuffed- sesuai dijadikan hadiah utk bayi 6 bulan keatas
Melalak la anak2 pegi McD if tak beli happy meal set - motifnya ada toys

Talking Dave - anak2 mesti suka dgn suara yg pelik n aksi comel

Car seat..so cute - untuk ppuan sesuai kot..if lelaki dah mcm weird lak
Haa...selain tu ada banyak lagi ...jom layan...:-)

Nice - tapi umor ambo x sesuai doh nk sipe bare2 gini..hehe
Yg ni if ank bujang me tengok mesti nak beli...
Cantiknya bilik tido ni...
Yg ni pun ada...tapi haram utk org muslim ye..hee

Yang ni pun ada..tapi larat ke nak pakai weyy

Tapi yang ni paling me suka...memang super the cute...:-)


Ala tomei2...miss a little baby :(
Okey...tamat sudah n3 si kuning2 yang kiut dan comel ni....teringin nak tengok citer DM2  tapiii....buang tebiat ke apa bulan puasa nak tengok movie...hmm...peringatan utk diri sendiri..dahhh...^◕‿◕^

Jom layan trailer movie ni..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...