Thursday, July 18, 2013

Ikan Percik dari Pemanggang Ajaib..



Semenjak dua menjak ni memang hot pasal pemanggang ajaib ni. Seriously keje jadi mudah.. Nak buat kek atau kuih muih pun boleh..nak panggang ikan ayam bagai, nak menggoreng menggulai..Kalau ayam atau daging memang cepat empuk..senang cerita multi purpose.Nak resepi boleh refer kat sini . Actually mende ni dah lama dalam simpanan me, pemberian MIL, tapi jarang2 digunakan .

So semalam me masak Ikan Percik Kelantan guna pemanggang ajaib ni.  

Hasilnya
V
v
Done :-)
p/s : If nak murah kat mydeal tgh offer pemanggang ajaib ni tapi namanya dah jadi nama omputih, Multipurpose Happy Call Grill Pressure Pan..haa..pjg berjela..kelas gitu..

2 comments:

Dee Z said...

banyaknyer resepi mamiiqi nih!!! terliur rasanya... hehe

Norma NML said...

Buat lerr..kan dah jadi fulltime housewife..hehe..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...