Monday, July 1, 2013

✿♥‿♥✿It's Our Birthday✿♥‿♥✿



Alhamdulillah..hari ni meningkat umur me setahun lagi..syukur padaMu ya Allah kerana masih diberikan nafas dan kesihatan yang baik untuk berada di bumi Mu ini. Syukur juga kerana me masih diberi peluang untuk bersama org2 yang menyayangi diri me seadanya terutamnya en hubby dan MLP serta kaum keluarga dan rakan2. Terima kasih atas doa kalian...semoga Allah s.w.t sentiasa memberkati dan memberi rahmat hidayahnya kepada me dan kalian semua. Aaminn...

Macam biasa since birthday en hubby tercinta and me beza hanya 10 hari saje so kami celebrate hari yang sama. Lagi pun bila umur dah makin meningkat takde la nak beria bagai sambutnya,  a simple birthday celebration just 3 of us..keluar makan2 dan tukar2 hadiah.

Keluar dari morning till evening...lps breakfast terus ke destinasi to look for my own befday gift...tapi en hubby la yg bayarkan...hehe

And I got it...♥‿♥
Thx Dling...




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...