Friday, July 12, 2013

Kemalangan Maut..



Semalam balik dari keje, dlm mengharungi traffic jam yg amat sgt dari Bandar Baru Bangi ke Kajang...dah almost sampai rumah ingatkan dah lega rupa2nya dari jauh dah nampak lampu polis lip lap lip lap kat highway seberang..pastu ramai yang berkerumun..Hmm..sah2 lah ada accident ni. 

Satunya tabiat pemandu ni...mereka suka sgt perlahankan kenderaan sbb nak tengok if berlaku kemalangan. Padahal polis selalu dok pesan...bahaya...lebih2 lagi waktu puncak..ye la,  masing2 kejar masa, tiba2 dorang slow coz dok meninjau accident.. tak ke menjajar org belakang nak brek..

Ok2..back to accident tu...patutlah me dok tengok ambulan tu bukan main lama lagi dok parking tak gerak2, rupanya kemalangan maut...seorg penunggang motosikal tapi tak nampak pula accident tu dgn apa. Dari dlm kereta dok intai2..takut sebenarnya nak tengok. Suruh Naqiuddin snap pic..tapi dah sibuk lak dia dok merekod ngan tab nya...Lastly me snap rambang aje, tak tengok pun mayat tu. Hahaha...bapak la penakut me ni...


Lokasi kejadian dari jauh...

Nampak tu....dah ditutup dgn plastik hitam
Sila abaikan shadow kt pic tu ;-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...