Tuesday, July 23, 2013

Prince William & Kate Middleton...I's a boy



Kelahiran yang ditunggu2 oleh rakyat Britain. Seperti tradisi akhirnya diumumkan dihadapan Istana Bukhingham...tepat 4.24 ptg ,lahirnya bayi lelaki.. bakal pewaris takhta Britain yang ke3. Dilahirkan seberat 8 pound 6 auns (3.9++kg) di Hospital St Mary, hospital yg sama dimana Prince William dilahirkan 30 tahun lalu....Hmm..mesti comel macam mummy dia kan.

Menurut sumber berita ,Putera Charles sgt teruja menjadi datuk kerana ini bukan sahaja cucu yang pertama malah bakal mewarisi takhta diraja Britain nanti.


Tetap comel walaupun 'tummy' dh nmpk..Sumber from google


Adakah baby mereka comel macam ni..:-)..sumber frm Google
Jom Tengok betapa meriahnya sambutan kelahiran Baby of Duke and Duchess of Cambridge ni

Town Crier ..orang yg bertanggungjwb mengumumkan berita kelahiran bayi Diraja 

It's a Boy
Rakyat yg tak sabar menunggu pengumuman..
Pihak Tentera tak terkecuali...

Keterujaan mereka..
The London Eye...bermandikan cahaya biru,putih & merah sempena bendera britain
Trafalgar Square's bermandikan cahaya biru...symbol of baby boy
Dr. Marcus Setchell ..Doktor yg menyambut kelahiran baby
Ed Perkins,Ketua akhbar of Royal Household mengumumkan kpd pihak
akhbar secara rasminya
Taraaaa...Yg ni sah2 bukan baby Diraja kan tapi baby Boy ni, Benjamin
sharing same DOB dgn bkl pewaris takhta Britain tu..:-)

Adakah baby dia nanti rupanya comel macam Kate??

Gambar2 diatas adalah sumber dari Yahoo News
Ok..sama2 kita tunggu macamana rupa baby Diraja ni...apa agaknya nama baby mereka nanti,adakah nama baby ini akan diumumkan seminggu selepas dilahirkan seperti datuknyanya, Prince Charles dan neneknya Late Lady Diana mengumumkan nama Prince William  ataupun memakan masa sebulan seperti moyangnya Queen Elizabeth & Prince Philip mengumumkan nama datuknya, Prince Charles ???Wait n See..:-)
Tuzki Bunny Emoticon

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...