Saturday, August 24, 2013

Baru rasa lega...



Dah dua tiga hari anak bujang dok merungut rimas sgt dgn rambut dia..panas katanya .Rasanya baru potong masa nak Raya hari tu...tak sampai sebulan pun. Dah memang jenis keturunan rambut tebal..nak buat camne kan


Baru 3 bulan rambut dh lebat mencacak
Pic kena blurkan nti dia marah tunjuk tang tu..
. Me faham sgt dia ni pesennya tak boleh rasa panas, mula la tak senang duduk. Pastu digaru2nya kepala. 

Ingat nak tunggu weekend tapi semalam lepas dinner en hubby tiba2 aje ckp lps makan pi gunting rambut. Kesian dgr anak asyik merungut . Kebetulan kedai gunting tu nearby restoran tempat kami dinner aje.


Before
Cuak menunggu sbb dia dah sleepy
Lega katanya..
Dah siap.."leganya ummi..ringan kepala Iqi"...pastu tersipu2 malu sbb tukang gunting  tu dok puji . Masuk aje kereta dah bising rasa gatal2..kejap2 tanya bila nak sampai rumah. Sabar aje la ummi melayan kerenah awk wahai anak ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...