Tuesday, August 6, 2013

Salam Aidilfitri 1434H



Pejam celik pejam celik dah masuk 28 Ramadhan, IsyaAllah takdek aral melintang lusa umat Islam akan menyambut Aildilfitri. So di kesempatan ini me nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri...jika ada yang terasa atau terkena batang hidung tanpa me sedar...sepuluh jari disusun memohon kemaafan ihklas dari hati. 

This year Raya tak la semeriah sebelum2 ni....1st time kami beraya tanpa arwah ayah*bila tang taip arwah aje mata me mesti bergenang..rindu yg teramat...Ya Allah rindunya...Nasib baik Raya tahun giliran rumah en hubby dlu..at least x la terasa sgt.X leh nak imagine camne chek n my siblings kt Kg bila dgr takbir Raya nanti.Semoga mrka pun tabah..

Kepada kengkawan yg nak balik kampung tu sebelum berhati2 memandu, pastikan pintu rumah dikunci elok2. Seeloknya 'pagar'lah rumah kita dgn doa Abu Darda ..me pernah wat n3 ttg kelebihan doa tersebut...baca juga ayat kursi dan selebihnya kita serahkan pada Allah s.w.t..InsyaAllah segalanya selamat..





p/s : keje berlambak tapi mood cuti n mata ni membtskan minda me ..errrr..

Tuzki Bunny Emoticon

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...