Friday, August 2, 2013

Terlalu merinduinya...



Hari ni jumaat terakhir utk Ramadhan 1434H...Alhamdulillah persiapan Raya 95% dah beres. 5 % tu biasa la ada sikit2 saki baki yg nak ditambah. 

Besok sure ramai berduyun2 nak balik kg especially yg jauh nun di utara dan pantai timur. My sis & chek pun besok pagi bertolak balik Kelantan. Me ?? Tahun ni turn Raya kat Pahang dulu..3rd Raya baru balik Kelantan. 

Apa yg pasti Raya kali ni tak semeriah before, kehilangan arwah ayah masih terasa...kebisaannya arwah akan setia menunggu kepulangan ank2 n cucu2 depan pintu...if lambat sampai pasti disuruhnya sape2 yg ada kt rumah call utk pastikan dah sampai mana...Ya Allah...aku rindu dia...teramat sangat..:'(...

Ayah...segala gerak geri...tingkah laku dan tutur kata...segalanya masih kuat dalam ingatan kami...Al fatihah..semoga roh arwah ayah sentiasa tenang disana..Aaminn...

Tuzki Bunny Emoticon

Woiiiii...ngatuknyerrrrr.........


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...