Wednesday, September 25, 2013

Al Fatihah buat Arwah Siti Aminah (Wan Mek)



Semalam on emergency leave, dok siap2 nak pegi keje hp en hubby bunyi...hati ni mula la risau, ye la biasanya if panggilan dr kg awal pagi @ tgh mlm for sure ada emergencynya. Call dari MIL

Innalillahiwainnaailaihirojiun...Al fatihah...

Pic ni me snap masa kami balik visit arwah last 2 weeks..
Nenek kpd en hubby, Siti Aminah bt Imam Omar aka Wan Mek telah kembali kepada penciptaNya awal pagi tadi. Macam tak percaya pun ada coz bila kami balik last 2 weeks arwah dah sihat dan dah makan solid food after discharged dari hospital. Apapun ajal maut semua ketentuanNya dan kita harus redha .Sampai je en hubby dr surau, tell him ..then he call in laws so kami konvoi balik Kuala Lipis.'Bercinta' pulak dgn bad traffic jammed coz that time org sibuk nak pegi keje bagai. 

Alhamdulillah kami selamat sampai dan sempat menghadiri pengkebumian Wan. Doa kami semoga Allah s.w.t tempatkan Wan dikalangan mereka yg beriman dan beramal solehah. Aaminn....


p/s : Rifqi Naqiuddin dah tinggal sorang aje lagi moyang..my lovely grandma..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...