Monday, September 2, 2013

♡❀ Silk Anniversary - 12 Tahun Bersamanya ❀♡



Alhamdulillah 12 tahun sudah..sesungguhnya me bersyukur sangat dapat bersamanya..susah senang..sihat sakit ..segalanya kami hadapi bersama. Thanx to Allah for giving me a husband like him...a wonderful man in my life..



Darling..

Thank You Darling for being a good hubby & a great father to our son.
Selamat Menyambut Ulangtahun perkahwinan kita yg ke 12
Semoga Allah s.w.t sentiasa merahmati dan melindungi keluarga kita
Luv u forever..



Since masih dalam bulan Syawal, adik beradik..saudara mara masih  bertandang ke rumah so me just buat pulut kuning and celebrate kat rumah..1st time sebenarnya buat pulut kuning utk anniversary ni...biasanya keluar celebrate kat luar aje..beside tu sempat la masak mee kari, nasi impit kuah kacang, rendang & puding trifle...dek sibuk jadi tukang masak sampai  terlupa nak snap pic..


'Burung ' tu dari ber2 dah jadi bertiga...sebabnya si bujang jeles...itulah lumrahnya bila ummi dan abahnya dekat2 aje dia mesti menyelit kat tengah...haa..macam kat bawah ni..

Apapun hakikatnya dia lah hasil ikatan suci 'masjid' yg kami bina ...jantung hati penawar hidup kami berdua...makin besar makin banyak kerenahnya..makin bijak dan pjg akalnya...:-)


Alhamdulillah..semoga ikatan suci ini hingga ke Jannah..aaminn..

2 comments:

nik ros said...

dah 12 tahun yea. moga maikn bahagia untuk tahun2 yg mendatang

Norma NML said...

Thx Nik..InsyaAllah..aaminn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...