Thursday, October 31, 2013

Piala Malaysia 2013 ~ Alamak Pahang vs Kelantan ~



Sekarang terhangat di pasaran ..eh bukan pasaran tapi dalam news..suratkbr...buah mulut dok ckp2...masing2 dah tak sabar nak tunggu pertemuan akhir Piala Malaysia 2013...2 negeri dari Pantai Timur..keh3..


vs


Malah me tak terkejut pun tengok news sampai ada yg pengsan berebut tiket, tak kurang juga suara2 yg tak puas hati sebab tak dapat beli tiket. Katanya ada sindiket ulat tiket bagai la tapi yang tu me tak nak masuk campur..

Huawawa....yg menariknya kat rumah me ada 2 orang yg sah2nya akan 'bermusuh' selama 90 minit gitu. Musuh2 syg ok..mana boleh musuh betul2..dosaaa...me kan isteri mithali..hehe.For sure yg peningnya si ank bujang, mana nak sokong ni...Kelantan atau Pahang. Bak kata pepatah "diluah mata mak ditelan mati bapa"..haaa..Apapun me tahu he more to Kelantan. He proud to be Kelantanese....suka3.

Nasib baik la en hubby tak too fanatic sampai nak ke stadium kalau tak macamana la keadaan kami berdua..cuba korang bygkan..pastu Rifqi pula nak dok mana kan...hehe....


...Kita tengok aje la nanti keputusannya nanti ◕‿◕..
Bola tu bola juga..Kami tetap kami




Apapun keputusannya kami tetap ok jer..terima dengan redha..bola jer kott....


p/s : Nk tengok kat rumah ke kat restoran...hmm

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...