Monday, October 28, 2013

Risaunya..Dah Masuk Hari Ke 5..●︿●



Salam pagi Isnin...Mata blur je..mengantuk pun ada. Malam tadi boleh dikatakan setiap jam terjaga coz Naqiuddin tak tido lena..almost 2am mengadu sejuk. Badan dia pns lagi rupanya..bagi ubat, pakaikan dia sweater n stokin. Pastu  terganggu pula dek suara bising bergaduh pagi2 buta, sabar aje lah berjiran dengan manusia yg tak reti bahasa ni. Hmm...hanya mampu berdoa semoga mereka ni berubah ataupun pindah aje lagi senang cerita.

Friday tu pegi ambik darah lagi*BENGANG BETUL DGN STAFF LELAKI YG AMBIK DRH TU..GERAM JE NAK KOMPLEN, takde la suspek denggi ke ape suma but bp a bit drop. 


2nd day ambik drh..dia dh cuak ..
x leh ambik kt lengan terpaksa ambik kt tgn
Tapi demam tetap on off.


I'm sad to see him like this.. force him to drink a lot of water
..berguna juga gelas comel souvenir akikah tht day
Alhamdulillah sabtu tu dah ok sikit, me bagi minum 100+..masakkan dia sup ketam even dia tak suka tapi alhamdulillah he try to have it. Good boy ank ummi.


Sup Ketam

Percaya tak harga sekor ketam tu 8 hinggit ?? Sorry ye..me ni tak update psl harga ketam sbb dr dulu lagi me memang ngeri nak makan ketam. Maybe rupa dia tu yg tak berapa nak 'hensem' kot..hehe. So me x marahkan si bujang tu kalau dia pun tak suka sbb umminya pun sama.


Alhamdulillah

Dia dah mula dosan.."asyik mkn ubt je ummi"
Alhamdulillah dah ok sikit, boleh la dia ulangkaji utk exam hari ni.


Sekejap aje study, dia dh ngadu pening
Macam dah berkurang demamnya, malam tu abahnya suapkan dinner habis jer dia makan.



Semalam demam dia still on off..till last nite tak boleh tido lena. Pagi tadi terpaksa juga suruh dia pegi sekolah sbb nampak dah ok sikit. At least dia boleh habiskan exam BM, if tak ok dah pesan awal2 mintak tolong cikgu dia pantau .Thanx Cikgu Haniza..sorry yer sbb terpaksa susahkan cikgu demi ank bujang me.


p/s : Nak buat keje ni tapi hati risau.
Ya Allah..Engkau sembuhkanlah anak ku..
{Apapu aku redha dgn ujianMu}

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...