Wednesday, November 27, 2013

☀ ☁ ☂ Bila 2 Minggu Dia Kat Kampung ☀ ☁ ☂



Rindu ?? Huhh..yg tu jgn tanya la..mahu tak nye, pagi petang malam mesti me call...hehe. Tapi nak buat camne...lagipun time ni la masanya nak bagi dia spending lebih masa dgn Uwan kat kg. Boleh tolong Uwan...tolong nyibuk...hehe

Kata je dok kg tapi tak la kat kg semata2 kot...Kjp call bagitau ikut Pak Andak*en hubby's younger bro balik rumah mak mertua dia. Last week pula ke Temerloh..rumah adik ipar me. Nasib baik la ada Mak2 Sedara & Pak2 Sedara yg baik hati melayan kerenah ank2 buah.


Pic by my SIL, his Mak Beh..in Temerloh.
{thx Yan for pic..:-)}
Macam hari tu ikut Pak Teh*also en hubby's younger bro nya ke Kuantan yg kebetulan ada meeting kat sana. He bring his family & Naqiuddin as well . Apa lagi happy la dia...ada geng...kejap happy2 gurau..kejap diusiknya cousin. Kdg2 risau jgk kot dia melasak..kesian dgn Mak Teh dia nanti tapi alhamdulillah dia kata ok je..nakal sikit tu biasa la budak2. 


Wif them...
{Thx to biras me Aisyah..pic frm her FB }
Still wif them ..swimming time...
{ pic dr FB biras me }
Terima kasih sgt2 buat Ain*adik ipar me yg bongsu coz willing melayan dia hari2  especially bila Uwan takde*my MIL ni aktif dgn persatuan  kat rumah ...sbr melayan makan minum ank buah dia tu.Risau juga kot mengganggu Ucu nya yg tgh busy dgn STPM tu but she said he ok2 je. 


Pic by youngest SIL, his Ucu Ain...
katanya bawa bdk besar main jongkang jongket..
{thx adik Ain for pic :-) }
Pagi tadi he text me, ooo..rupa2nya ikut Uwan ke Surau berdekatan sebab ada Majlis Asyura. Since Ucu Ain takde kat rumah coz exam for last paper hari ni terpaksa la dia ikut Uwan.

Tak sabar nak tunggu Friday...nak balik fetch dia...rindu sgt2 wooo...:-)

p/s : Family is the closest & the beautiful thing you have in your life...care about them and love them..:-)
Love both family side so much..Klate+Pahang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...