Saturday, November 23, 2013

Diibaratkan Macam Ni...Si Kucing Ni..◕‿-



Inilah gambarannya bila perlu bekerja hari Sabtu...bukan mengeluh..bukan merungut..tapi perlu ke bersikap hipokrit ??..hmm..kdg2 perlu kot...ala..korang pun kdg2 gitu juga kan..;-)..hehe

Tambah pula kat luar sejuk
Kemalasan melanda ..hmmm
Bila dah malas semuanya pun x okey...tapi ada sebabnya
Jalan pun lengang jer...ade je alasan kan :-)
Pastu singgah kat Asam Pedas sekejap ...breakfast dgn en hubby tercinta....
{yang ni realiti yer bukan gambaran}


Pagi2 dah melantak Pulut Kuning...sebenarnya
 ngidam nak makan Pulut Ikan Masin tp belum siap msk
Semalam dah balun semua
Outstanding pun dah beres pagi tadi..
Haish..Bosses semua boleh x dok diam2 kt tempat masing2...
erghh nsib baik kalau tak me dah 'tercuri' wktu keje..heee

Haa..ini namanya menipu..camne tu..ini rezeki yg dicari tau tak
Ohh..NONONO
Penantian satu penyiksaan woooo..
Nak lunch pun tak selera tau...hahaha
.x selera la sgt pdhal perut masih kenyang melantak pulut pgi tadi.

After tengok my member depan busy..so terbaik hati la pulak...
~ Back to gambarannya ok ~..





Amboi boi..laju jer ye..:-)
Ok...pelan2 yer..

Ok...tamat sudah cerita si kucing...hahaha...kucing la sangat...hey si Norma mengaku aje laa...the cats is the mirror of what u feel since morning till now..hmmm...iyerr ????


YER LA YER LA..haish..kecoh jer...

Apa2 la..sekarang me nak sambung keje..bell 12.30 dah bagi warning..haha..macam baik jer..macam amanah jer...macam betul jer..;-)

p/s : Seboleh mungkin cuba mengelakkan mendapat rezeki yang 'curi2'...bukan mencuri tu tp curi waktu kerja yg free..hehe
Mood ~ Rindu banget sama dia..My Lil Hero..:-(

6 comments:

MizzTina said...

ahahah..kite sm la kak ma.. td tido jap, tetibe saw masuk.. trus bgn smbung buat keje..

nik ros said...

nik pun selalu elak rezeki curi2 ni.kalau tak ada kerja, try tlg gak kwn2 yg bz.

Norma NML said...

@MizzTinaKan3..lambatnya jarum jam berputar..hehe

Norma NML said...

@nik rosTu la..sebolehnya cuba elokkan..tp kdg2 ada gak terbabas..hehe..

Cikda said...

norma.. takde pulak pepatah mengatakan malas or rajin macam kucing.. hehehhe kiut macam kucing tu boleh la..

Norma NML said...

@CikdaCikda..tu kucing jadian.;-).hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...