Wednesday, November 6, 2013

☼ ☂Jom ke 3D Art Trick Museum i-city☼ ☂




Pagi sabtu lepas en hubby tiba2 je "Ayang, jom pegi tido PD"...me?? Of course la suka. So misi meng'google'  cari hotel yg available..dpt contact no... try call..frustrated all fully booked sbb cuti bersambung dgn Deepavali..bukan rezeki lor...

So terjadilah trip yang tanpa di plan ni.Memang teringin nak pegi bila tengok pics pasal muzium 3D kat i-city tu. Ikutkan nak bawa RN pegi mandi manda kat waterpark coz dah janji tapi kesihatan dia tak berapa ok lagi. Postponed lagi biar dia betul2 ok n dah habis exam yg tertunda tu nanti.Nasib baik dia ok je, janji lepas tu bawa dia mandi manda kat pool biasa pegi tu..ala foc punya..kat Kompleks Kejiranan Presint 9 tu..:-)..hehe

Pening juga sebenarnya nak ke sana,it second time kami sampai sana..1st pegi masa i-city baru buka..3 tahun lepas kot..a lot of changes. Sekarang dah ada macam2.Ada Snowalk,Waterworld,House of Horror,5D Theatre,Fun World,City Walk dan terbaru Red Carpet .



Tapi dalam banyak2 tu me hanya tergoda ATM tu aje. Ok..sampai aje terus beli tiket..Jap..nak citer sikit pasal tiket, masa dok survey & baca blog mereka yang pernah pegi sana ,tiket RM5 tapi masa me pegi tu, caunter girl cakap dah 5 bulan harga tiket naik...dah jadi rm10, campur kad topup caj rm3..so kami ber3 baru rm33 aje...tapi utk knk2 ketinggian bawah 90 cm tak dikenakan tiket..

Dah pjg lebar tulis skrg tgok lah sendiri pics kami kat sana, tak berapa clear sbb guna henpon lain..henpon me kehabisan bateri..apa pun ok janji ada pics as things to remember.For me pics means thousand words.


Better tengok map kt belakang tu dulu kalau tak pening nak cari..
Kat depan entrance
Kalau x silap ini 1st trick..
Kam
Alamak !!

Catch it 

Ummi n RN dah nak sama tinggi...
My Heroes
Mirror
Oppss...malunya coz kebetulan ada org lalu..
tp wat muka dek je la
..
Dling, pandai ek berlakon ;-)
Ok..if tak silap me yang tu semua kat tingkat bawah...now pics kat tingkat ats pulak..







Eh2...Dlingggg...:p



Ala..2 org model kali ni x menjadi..
x nmpk real la syg ber2





RN x suka bila suruh act sblah lady tu..hehe

"Ummi, tumbuk dia.."..sbr aje la..








"eh, sape pulak ni"
Tiba2 ank cina tu masuk s jz snap it.



You & I 


Actually banyak lagi pics tapi tak larat nak upload..hehe..Yang ni pula kat luar before kami balik..


Depan red carpet..x masuk sbb x berminat..hehe
Hehe..ini tuan punya blog yg tak comel...


4 comments:

MizzTina said...

pandai iqi buat aksi kak.. hehehe

Norma NML said...

Haha...jgn x tahu kat sebelah tu ada pic as sample..so sng la dia act...hehe ;-)..

Khamsi Abdullah said...

menarik!

Norma NML said...

Yup :-)..try la pegi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...