Tuesday, November 19, 2013

Rindu Dia...❤



Cuti sekolah dah mula, dilema ibu yg bekerja macam me ni...bila cuti pjg je dok fikir mana nak hantar anak. Nak hantar nursery, dia dah besar...nak tinggal kat rumah sorang, eerrr tidak sekali kali...banyak yg me fikir tau especially keselamatan dia.

 Dah le cita2 jadi saintis ...otaknya pula kreatif sikit ,suka repair itu ini... rajin ke dapur pun ada..hehe nanti macam2 dia reka & dia buat ...tak bahaya takpe krg disambung wayar itu ini.hisshh bahaya .Pernah sekali tu dia guna bateri terpakai, disambung wayar ntah camne boleh hidup mentol tu..ummi dia ni pun tak reti tau. Conclusionnya belum masa utk tinggalkan sorang2 sebab tanggungjawab kami menjaga keselamatannya.

So macam biasa dalam seminggu dua cuti sekolah terpaksa la kami hantar dia ke kg. Dan for sure kg en hubby sbb MIL masih sihat dan rajin nak melayan dia, lagipun Naqiuddin quite close & manja dgn MIL. Dia pula memang seronok bila kat sana coz boleh main dgn cousins .

Tengok tu dok mengecat pasu bunga Uwan
kan dah ckp dia memang rajin..hahaha
 Nampak tu...malam tadi Mak Andaknya share pic dia dgn cousin sisters kat kg..suka la dia dpt buat aktiviti macam tu. Kalau kat sini ..hmm..faham2 aje la..

Baru berapa hari me dah rindu dia...pagi & malam wajib call..hehe..lambatnya 30hb..

p/s : Terima kasih sgt2 mak sbb tolong jagakan permata hati kami.

4 comments:

MizzTina said...

suke la dia kak ma sbb ada geng kt sn..

Norma NML said...

Memang pun...:-)

mama maman aka yana said...

Hati kita kat sini lak tak keruan kannnn... huhu.

Pg nih dia call dah dengar esak tangis dia... ya allah sabar jew la.


Norma NML said...

@mama maman aka yanaYg tu mmg boleh buat kita pun nangis sama..nsib baik la si bujang ni tak kisah..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...