Tuesday, December 24, 2013

Bila Tugasan Diberi...



Sebenarnya tugasan tu en hubby yg punya tapi mcm biasa la si wifey yg jadi penyibuk..disibukkan . Ye la, keje macam ni kan org ppuan yg expert..hehe..expert la sgt. En hubby hanya ikut dan bayar*bukan duit sendiri ye tapi him & the gang's collection

Tapi takpe .... me memang suka bab2 hadiah ni..I'm doing wif my pleasure..:-) .. Dari pegi beli barang sampai la bab wrapping. 


'Bhn2 mentah'nya & tester wrapping
Mula2 tu, buat ala2 hamper konon sebab nampak cantik tapi lastly bila difikirkan susah nak bawa ke sana sini..ye la, nak angkut masuk kereta lagi..pastu nak sumbat dalam bonet..krg terburai semua tu kang sia je.. so terpaksa la tukar ...

 dah siap wrapping..cantik skjp aje :(
Misi mencari wooven bag... ,  kebykan tempat me pegi nak beli wooven bagnya kecik, nasib baik ada kat D.I.Y...kira penyelamat la...


D.I.Y..macam2 ada..:-)
Then sampai rumah malam tadi terus me & en hubby susun aje dalam tu..tampal riben dan nombor. 

Dah ok..


Dah letak nombor..Done
Yang ni pula simple gift for simple game :-)

Alhamdulillah..semua dah settle down...tinggal nak angkut pegi gathering nanti. Air gula pun me dah siapkan malam tadi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...