Monday, December 23, 2013

Suka Tapi Jeles...



Seronok si anak bujang dua hari ada 'adik' kat rumah...adik sepupu pun kira adik la kan. Alkisahnya me bawa balik anak buah , anak adik yg jaga Naqiuddin during school holiday . Happy tak terkata la dia. 

Tengok tu...bukan main kamceng lagi kan..hehe..
Tapi kdg tu ada gak masa tak ngamnya..dh nama pun bdk2...

Tapi dalam happy tu ada juga 'tarik muka'nya...hehe jeles..maklum la yg tu adik so apa2 hal me dah terapkan kat dia sbg abg kenalah ada sifat mengalah . Lagi me perasan bila jalan me pegang tgn cousin, dia look different. Me faham apapun dia tetap anak tunggal..for sure dia nak 'hak'  dia...especially his ummi lor..;-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...