Thursday, January 23, 2014

Bertungkus lumus...



Dek kerana start esok & next monday me akan bercuti .





So hari ni macam  tak cukup tangan. Kena bertungkus lumus siapkan keje. Sebolehnya tak nak susahkan ofismate. Tapi kena juga susahkan..hehe..eh2..jgn slh fhm..bukannya sengaja..yg itu memang tak boleh nak dielakkan...ibarat bayar dan makan..kot. Tang tu nak tang tu kena buat...lebih kurang gitu la.

Hahaha..tangan dah nak jadi sotong
Tak pe...yang penting me dapat balik kampung dengan tenang...sekarang ni memang tangan me bekerja tapi otak ni 1/2 dah kat kampung..1/2 lagi ?? sure la kena gunakan tuk settle keje kalau takde otak camne nak selesai...Actually tak sabar nak jumpa chek...risau sgt coz sampai skrg dia tak nak makan..takde selera katanya. InsyaAllah..me akan cuba sedaya upaya pujuk dia nanti.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...