Wednesday, January 29, 2014

Hot & Roll...I like...◕ ‿-



Hot & Roll..bila diterjemahkan jadi la..panas dan gulung..haha bunyi mcm kelakar tapi memang betul la tu...mende alah ni nipis dan crispy kalau dah sejuk for sure tak bleh nak gulung @ lipat..idak gitu. Makanan ni dijual kat Kiosk aje kot.....macam kat bwh ni..

Nampak tu..kakak tu tengah siapkan me punya ordered :-)
Antara menu yg ada
Byk lagi menu lain sebenarnya 
Sedap...itu perkataan yang terkeluar masa 1st time me makan kat KB dulu..pastu baru2 ni before me balik kg, sempat la ke Econsave kejap. Dah kat situ ternampak la mende ni. Terus stop dan beli...pehhh..memang sedap..dan terfikir macam nak buat jer..tapi macam rumit jer..jadi ke..tak pe..tunggu dan lihat. Jadi kenyataan atau terus jadi angan2..hehe. 

Gini la rupanya bila dah siap
~ sial abaikan jari yg montel tu..hehe ~
Jom kita zoom in pula apa yg terselindung dalam lipatan tu...taraaa...

Chocolate chips n peanut ..yummy
Nampak sedap kan ?? Tapi memang sedap pun..if tak percaya kalau jln mana2 ternampak Kiosk Hot & Roll ni cer cuba try beli test...haa baru tahu best ke tak...:-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...