Monday, January 13, 2014

Minatnya buat Ummi risau..



Cerita si anak bujang...suka sangat bab memasang & rekacipta especially berkenaan dgn sains. Dah memang cita2 dia nak jadi ahli sains...tapi lately dia ckp minat nak jadi polis..hmm ..kejap aje dah bertukar.

Tapi yang pasti dia memanhg suka mencipta. Nak dijadikan cerita semalam di ambil kereta remote control flash & dash dia yg dah rosak. Mula2 dia buka..konon try repair..ok la..boleh gerak tapi function kiri kanan dah tak boleh guna. Pastu di buka satu persatu ....


Dah siap

Hasilnya...tercipta la lampu dgn 'bermodalkan' botol mineral water, bateri & suis on of f serta board dr kereta remote tu. Katanya lampu tido untuk baby ciksu*adik me yg bongsu tgh pregnant,me tahu dia tak sbr nak main dgn baby ciksu...lawak jer...but I feel sorry for him coz till now still not yet have a chance to be a big bro..belum ada rezeki atau mungkin dah takdir anak ummi & abah sorang jer kot...but it's ok...you still have a lots of cousins ok..:-)

p/s : tapi minatnya kdg2 buat ummi risau..hari tu tiba2 bunyi 'pop'...something happened..Alhamdulillah..nasib baik takde ape2..huhhh berderau drh ummi..hanya Allah yg tahu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...